Leveringsvoorwaarden

Bestellen bij Curvy Fashion:

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je een automatische email ter bevestiging van deze bestelling. Hierin staat het volgende, het ordernummer, de artikelen die zijn besteld, het totaalbedrag, betalingsvoorwaarden en de betaalgegevens van Curvy Fashion. Geen email ontvangen? Check dan even of de email niet in een spam folder is verdwenen of neem contact met ons op om te zien of de bestelling wel goed is aangekomen.

Retourneren van je bestelling:

Wettelijk heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren nadat het product bij jouw in bezit is. Bij webwinkels, zoals Curvy Fashion,  is de termijn 14 dagen vanaf de dag van ontvangst. Dit houdt in dat het aanmelden en de retournering naar Curvy Fashion binnen 14 dagen na ontvangst van het product dient te gebeuren.

Voor het aanmelden van een retour kunt u hier het formulier downloaden en deze via mail (info@fashionbyfleur.nl) te retourneren. 

U kunt het verzenden naar: Curvy Fashion Romulus 77 3962LD Wijk bij Duurstede.

Let wel:

De kleding en of accessoires mogen gepast worden maar niet gedragen. Indien de kleding niet schoon, zondervouwen oid en / of zonder kaartjes geretourneerd zijn zullen wij weigeren en wij zullen u deze producten terugzenden, u krijgt in deze situatie geen geld terug van ons. U dient het product in dezelfde verpakking aan ons te retourneren (netjes openmaken van de verpakking indien mogelijk). Op de schoenen mag niet gelopen zijn. Natuurlijk kunt u ze passen maar bij sporen dat u uw schoenen gedragen heeft zijn wij gemachtigd om de schoenen te weigeren.

De reeds betaalde bedragen worden zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van te retourneren artikel(en), terug betaald.

Let wel:

De kleding en of accessoires mogen gepast worden maar niet gedragen. Indien de kleding niet schoon, zonder vouwen niet in zak gepropt oid en / of zonder kaartjes geretourneerd zijn zullen wij weigeren en wij zullen u deze producten terugzenden, u krijgt in deze situatie geen geld terug van ons. U dient het product in dezelfde verpakking en netjes opgevouwen aan ons te retourneren (netjes openmaken van de verpakking indien mogelijk).

Wij verzenden met PostNL door de toegenomen drukte bij de pakketbezorgers kunnen wij geen levertijden garanderen. Mail ons als u vind dat uw pakket te lang onderweg is, wij kunnen dan met PostNL overleggen waar het pakket blijft hangen. Stuur ons een mail via info@fashionbyfleur.nl. Voorkomen van vertraging kunnen we niet, we zullen wel alles in het werk stellen om het voor u op te lossen. 

Betaling:

Betaling geschiedt via Ideal, paypal, Afterpay of vooraf via bank- of giro overschrijving. Bij betalingen via de bank- of giro deze binnen 7 werkdagen overmaken onder vermelding van het ordernummer. In de bevestigingsmail van je bestelling staat alle informatie die je nodig hebt. Bij niet betalen binnen de gestelde termijn komt de order te vervallen. Bij vooraf betalen via bank- of giro verschrijving wordt de bestelling verzonden nadat het orderbedrag op de rekening van Fashion by Fleur is bijgeschreven.

Verzending:

Verzending gebeurd via PostNL post en na ontvangst van de betaling. Binnen Nederland brengen wij € 0,00 in rekening. Voor verzending naar België worden de geldende tarieven van PostNL in rekening gebracht. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden. Binnen nederland zal het pakket (in de meeste gevallen) de volgende dag in huis zijn.

Aanvaarding Voorwaarden:

Bij het plaatsen van een bestelling dien je akkoord te gaan met onze voorwaarden en ons retourbeleid. 

Privacy:

Adresgegevens zijn uitsluitend voor de administratie van Fashion by Fleur en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

10%

Korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief en jij kan direct shoppen met 10 % korting