Taille accentueren voor een vrouwelijke look

De taille is het smalste stuk van jouw bovenlichaam en stiekem wil je natuurlijk dat iedereen hier naar kijkt. De taille accentueren is een handige manier om de aandacht te leggen op het smalste gedeelte van je lichaam.

Taille accentueren

Iedere vrouw wilt zich mooi voelen. Dat voelt vast herkenbaar? De taille is een belangrijk onderdeel van het vrouwenlichaam. In de anatomie wordt de taille het smalste deel van de buik tussen de ribbenkast en de heupen genoemd. Wij vrouwen weten natuurlijk dat dit niet voor iedereen hetzelfde is. Het is echt afhankelijk van je pasvorm. Je taille accentueren is een middel om je slanker te voelen, maar ook om jouw lichaam extra figuur te geven.

Waarom is de taille accentueren zo belangrijk?

Wanneer je weet hoe jij je taille kunt accentueren, dan gaat er een wereld voor je open. Er zijn namelijk een paar verschillende trucs om je lichaam optisch smaller te laten lijken. Deze fashionhacks zorgen ervoor, dat jij je niet alleen slanker voelt, maar ook sexy en stijlvol. In deze blog geef ik je een paar handvaten om zelf aan de slag te gaan!

Vier praktische tips om je taille te accentueren

In principe zijn deze tips voor de meeste vrouwen bruikbaar, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. De volgende tips kunnen je in ieder geval de goede richting op helpen.

Draag een jurkje met een midden ceintuur

Een jurkje is dé perfecte manier om je vrouwelijk, sexy en stijlvol te voelen. Wil je de taille accentueren, dan zijn er verschillende jurkjes die jou daar een handje bij helpen. Kies voor een jurkje met een midden ceintuur, een overslag of met elastiek in de taille. Deze jurkjes accentueren de taille en zorgen er extra voor dat jij je mooi voelt.

Taille accentueren
Foto 1: Jurk met panterprint – By Bella
Foto 2: Overslagjurk Yesta
Foto 3: Jersey Jurk – By Bella

Een riempje voor extra nadruk op de taille

Ben je niet echt een jurken type? Dat kan natuurlijk. Je kunt heel veel outfits combineren met een riempje in de taille. Hierdoor geef je net wat extra nadruk op jouw smalste punt. De tip van de riempjes zijn perfect voor lange blouses en vormloze tunieken.

Een high waist jeans of een mooie rok over je top

Een fashiontrend van het moment komt goed van pas betreft het onderwerp taille accentueren. Het is op het moment super trendy om je rok of high waist broek over je top te dragen. Overigens is dit niet even geschikt voor iedereen, maar wel een fijne tip. Ben je hier niet zo comfortabel mee? Dan kun je altijd de outfit nog combineren met een mooi jasje.

Taille accentueren
Foto 1: Zwarte broek dames – Yesta/Yest
Foto 2: Plisserok – Yest
Foto 3: Flared Jeans – Yest

Draag een jasje op taille hoogte

In de vorige alinea is het al even besproken. Het dragen van korte jasjes is ideaal om jouw taille extra te accentueren. Denk hierbij aan stoere bikerjacks, een suedejasje of een spijkerjasje. Er zijn eindeloze manieren om te combineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.