Op zoek naar curvy fashion?

curvy fashion

Waar moet je op letten bij grote maten mode?

Ben je op zoek naar curvy fashion dus mode voor grotere maten? Dan weet je maar al te goed dat deze zoektocht niet altijd even makkelijk is. Wellicht stoor je je aan veel te drukke prints, je weet niet zo goed hoe je die ene perfecte outfit eenvoudig en snel samen kunt stellen of welke kledingstukken je nu écht goed staan. Maak je je maar geen zorgen. In dit artikel lees je een aantal handige tips die je in overweging kunt nemen als je op zoek bent naar kleding in grote maten.

Curvy fashion komt het beste tot zijn recht dankzij de juiste balans tussen passend en los vallend

Laten we eerlijk zijn, er is een erg groot verschil tussen in een jurk worden geperst en een jurk die goed bij je lichaam past. Dit betekent dat je bijvoorbeeld geen lijnen van onderkleding moet zien door de jurk. Is dit wel het geval, dan kun je de conclusie voor jezelf trekken dat het kledingstuk te strak zit. Kleding in grote maten komt het beste tot zijn recht dankzij de juiste balans tussen passend en los vallend.

Om ervoor te zorgen dat ieder kledingstuk als gegoten zit en de contouren van je lichaam accentueert, is goede shapewear van cruciaal belang. Iedere vrouw heeft namelijk de behoefte aan de nodige ondersteuning. Door de buik en heupen glad te strijden, zorg je ervoor dat je outfit er verfijnder en gepolijst uit komt te zien. Kies bijvoorbeeld voor een corrigerende body. Deze zit de hele dag erg comfortabel en je voorkomt schuren en irritaties na langdurig dragen.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat je nooit een legging als broek moet dragen. Leggings zijn geen broeken, maar zijn bedoeld om onder kleding te dragen. Is het je namelijk ook al wel eens opgevallen dat ze in warenhuizen verkocht met beenmode en accessoires? Wil je toch graag een legging look onder die ene mooie jurk? Kies dan voor een strakke tregging. Dit kledingstuk biedt net even wat meer ondersteuning en accentueert je lichaam beter.

Een van de meest geliefde kledingstukken op het gebied van grote maten mode dames , is toch wel de kokerrok. Tot aan de knie is de meest flatterende zoomlijn voor iedereen. Door te kiezen voor een kokerrok, verleng je je rondingen en zorg je voor de perfecte balans in een outfit. Kies bijvoorbeeld voor een model uit de collectie Yesta kleding.

Maak je outfit compleet met een mooi paar schoenen

Nu het wat duidelijker voor je is geworden waar je op kunt letten als het aankomt op grote maten mode dames, wordt het tijd om ook eens over je schoenen na te denken. Yesta kleding maak je namelijk helemaal compleet met een mooi paar schoenen. Let bijvoorbeeld op het type schoen dat je draagt. Vermijd het liefste schoenen bandjes rond de enkels. Deze modellen kunnen de benen korter doen lijken. Een klassieke pump in een neutrale kleur geeft je de schoonste lijn en laat je benen er het langst uitzien.

Mocht je geïnspireerd geraakt zijn voor het zoeken naar curvy fashion? Neem dan snel een kijkje bij onze nieuwe collectie grote maten mode.

Op onze Facebookpagina posten wij regelmatig leuke inspiratie foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *