Grote maten mode voor dames

grote maten mode dames

Iets voller, dun, groot of klein: welke maat je ook hebt, je mag er sowieso zijn! Elke vrouw verdient het om zich mooi te voelen in kleding. Of je nou maatje 32 hebt of dat je valt in de “grote maten mode”.

Tegenwoordig is er genoeg
Voorheen was het voor vrouwen met een maatje meer lastig en zelfs bijna onmogelijk om leuke modieuze en passende kleding te vinden gelukkig is daar verandering in gekomen. Omdat ontwerpers ook inzien dat er steeds meer verschillende vrouwen zijn en niet ieder maatje 36 heeft, komen er steeds meer grotere maten in de schappen van kledingwinkels. Plussize modellen staan bijvoorbeeld ook te pronken op magazines en wat dacht je van paspoppen met een maatje meer? Realistisch! Ze laten zien dat het niet belangrijk is om een maatje 36 te hebben of om afgetraind te zijn. Iedereen is uniek en hetzelfde geldt voor een lichaam. Of een lichaam nou slank is, of een maatje meer heeft. Vrouwelijke rondingen worden steeds meer gewaardeerd en zeg nou zelf: het is toch ook mooi?

Leuke grote maten kleding
Ben je op zoek naar grote maten jurken of andere kleding? Vaak is grote maten mode dames online intypen bij Google genoeg om leuke items te scoren. Of ben je gewoon op zoek naar een fijne broek? Vrouwen met een maatje meer denken vaak dat er geen mooie kleding voor zal zijn en dragen te grote kleding om de rondingen te verbloemen. Zonde! Want mooie kleding voor vrouwen met een maatje meer is er meer dan genoeg. Tegenwoordig heb je de leukste grote maten mode in maat 46 tot en met 60. Dus ook al ben je wat voller: er is genoeg leuks voor je. Het aanbod wordt tegenwoordig steeds groter en ook vanwege de trend ‘body positive’ waardoor steeds meer vrouwen met een maatje meer zichzelf durven laten zien en weten dat ze er ook mogen zijn. Mooie kleding is daarom ook een pré!

Grote collectie ‘maatje meer kleding’
Ben je op zoek naar maatje meer kleding? Laten we de zoektermen ‘grote maten mode dames online’ even vergeten. Modieuze kleding voor vrouwen met een maatje meer zal de nadruk leggen op de mooie vrouwelijke rondingen. Want dat mag je laten zien! Onze slogan luidt niet voor niets ‘Fashion for all shapes & beautiful forms’. De kleding zal niet knellen of strak zitten, maar zal mooi aansluiten op jouw lichaam én is ook nog eens modieus. De kleding is dus comfortabel en heeft een goede vorm. Zo zul je geen ’te grote’ items zien, maar juist kledingstukken die een goede aanvulling zijn op jouw figuur. Het laat jouw figuur mooi uitkomen! De prijs-kwaliteit is daarentegen ook nog eens goed en we zijn op de hoogte van de laatste trends. Zo loop jij er sowieso modern bij! Van grote maten jurken tot grote maten truien en blouses. Win-win!

Online bestellen
Niet iedereen heeft tijd en zin om de stad in te gaan voor nieuwe kleding. Daarnaast is het licht in pashokjes ook niet geweldig, je ziet er anders uit dan hoe je in werkelijkheid bent. Dat is vaak ook een reden voor vrouwen om niet te gaan winkelen. Heb je toch kleding nodig? Geen probleem, online bestellen is daarom dé oplossing! Je kunt de kleding gewoon lekker thuis voor je eigen spiegel passen. Niet goed? Dan kun je het natuurlijk gewoon retourneren. Het is belangrijk om kleding te dragen waarin je je goed voelt, dit straal je namelijk uit. Hier word je onbewust zelfverzekerder door en gaat blijer door het leven. Goed zittende kleding is onmisbaar in de kast van elke vrouw. Er is vaak te weinig aandacht voor de pasvorm die plus size kleding heeft. Of je nou zoekt op de zoektermen grote maten mode dames online of zelf rondkijkt: Bij Curvy fashion houden we daar wél rekening mee!

Yesta
Het merk waar wij helemaal achterstaan qua prijs/kwaliteit verhouding en pasvorm is Yesta. Dit merk maakt leuke draagbare maar ook zeker fashionable dameskleding in maat 46-60.
Mocht je vragen hebben of iets specifieks zoeken? Wij denken graag mee met je en kunnen, indien voorradig bij onze leverancier, speciaal voor jou items bijbestellen.

Wij laten regelmatig ook leuke inspiratie foto’s zien op onze Facebookpagina plussize kledingwebshop en instagram pagina plussize_kleding_webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *