Curvy Fashion trends voorjaar 2021

Het voorjaar komt eraan! En dat betekent nieuwe curvy fashion trends die ervoor zorgen dat jij straalt in de nieuwste mode. In de blog van vandaag hebben wij een aantal trends op een rijtje gezet met inspiratie items uit onze webshop, zodat jij er weer hip, stijlvol en trendy uitziet komend voorjaar.

Ieder jaar brengt weer nieuwe trends. Het afgelopen jaar is natuurlijk een beetje anders geweest, dan anders en dat zien we terug in de fashion trends van 2021. Er is veel meer oog voor comfort en gemak. Daarnaast zien we weer een aantal trends van de afgelopen jaren terug komen, zoals zwart-wit, wijde pijpen en strepen.

Er zijn ontzettend veel fashion trends, maar welke zijn nou geschikt voor jou? Speciaal voor de curvy vrouw is er gekeken naar pasvormen die geschikt zijn voor dames met een grotere maat. Waarom deze trends zo geschikt zijn voor plussize vrouwen, dat wordt uitgelegd bij de verschillende trends.

Een van de terugkomende trends van dit jaar is zwart-wit. En een hele fijne trend voor plussize vrouwen… Want zeg nu eerlijk, we voelen ons allemaal slanker in zwart. Het klopt ook dat zwarte en donkere kleuren het vrouwenlichaam optisch smaller laat lijken. Wij vinden het gewoon ontzettende stijlvolle kleur om te dragen. De combinatie van zwart-wit ga je veel terug zien het komende seizoen in het modebeeld.

Foto 1: Vest – Yest
Foto 2: Topje met stippen – Yesta
Foto 3: Zwart Witte damestop – Yesta

FASHION TRENDS: Hoe wijder, hoe beter

De broekspijpen worden ieder jaar weer een beetje breder. Op dit moment is een wijde pijp: HOT. Of je nu gaat voor een straight leg of een flared jeans. Dit is een item dat in je kast moet hangen. En een voordeel voor de plussize dames: Een flared jeans zorgt ervoor dat je benen optisch veel langer lijken en dat zorgt ervoor dat je benen er smaller uitzien! Een voordelige curvy fashion trend, vind je ook niet?

fashion trends
Foto 1: Zwarte flared broek – Yest
Foto 2: Flared Jeans – Yest
Foto 3: Flared Broek Rood – Yest

FASHION TRENDS: Je staat er gestreept op!

En ook dit jaar zijn strepen weer helemaal HOT. En nu hoor ik je denken: “Strepen maken je dik.” Dit is een fabeltje! Verticale smalle strepen zorgen er juist voor dat je bovenlichaam optisch langer lijkt, waardoor je juist ook weer slanker lijkt. Let er wel op, dat brede strepen wel een nadelig effect kunnen hebben op je curves.  

fashion trends
Foto 1: Damesjurk – Yesta
Foto 2: Witte blauwe gestreepte jurk – Yest
Foto 3: Gestreepte blousejurk – Yest

LAST BUT NOT LEAST: Stay comfortable!

In de intro heb ik het al even verteld, maar deze trend is helemaal terug. Het thuiswerken heeft een nieuwe fashion trend in het leven geroepen: Let’s get comfort’. Heerlijke soepele stoffen, rustige designs en kleding waarbij comfort voorop staat. Zolang het maar lekker zit en er een beetje stijlvol uitziet.

fashion trends
Foto 1: Jersey Rok – Yest
Foto 2: Gestreepte damesbroek – Yesta
Foto 3: Knielang vest – Yest

Wow! Deze vier fashion trends geven jou al een zetje in de goede richting. Dan is het nu tijd om de kledingkast op te ruimen en nieuwe items te scoren op onze webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.