Betaalmogelijkheden Algemeen

Je kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop. De meeste transacties worden afgehandeld via Sisow.

1. iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. Bankoverschrijving

Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Fashion by Fleur, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending.

Bankgegevens:

Bankrekeninghouder: Fashion by Fleur
Plaats: Wijk bij Duurstede
Bankrekeningnummer: NL17INGB0005988494

Overboeking vanuit het buitenland:

Rekeninghouder: Fashion by Fleur
IBAN: NL17INGB0005988494
BIC: INGBNL2A

3. Giftcards

Je kunt met je webshop giftcard, Fashion Cheque en VVV giftcard betalen bij Fashion by Fleur. Kies hiervoor de betreffende card tijdens het afrekenen. Wettelijk is momenteel vastgesteld dat je van een bestelling slechts €50 mag betalen met een kaart. 

4. Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Fashiobyfleur.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Fashiobyfleur.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk bij Fashiobyfleur.nl het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Kosten voor het gebruik van Afterpay is €0,99

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

5. VVV Giftcard

Je kunt met je VVV giftcard betalen bij Fashion by Fleur. Kies hiervoor als betaalmiddel VVV Giftcard. Let op, VVV heeft bepaald dat er per bestelling een max van €50 via de kaart betaald kan worden. De rest zal dan betaald moeten worden via Ideal of vooraf overmaken.

close

10%

Korting, speciaal voor jou 🎁

Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief en jij kan direct shoppen met 10 % korting